Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Интернет англиски!

Интернет англиски!

Почетна | Интернет англиски
Дали сакате да учите англиски преку интернет на забавен начин и директно од дома или од било каде?

Ако одговорот е да тогаш вие сте на правото место.

Во делот за учење на англиски преку интернет вие ќе можете да ги научите граматичките правила на англискиот јазик, изговорот на зборовите (со аудио плеер), ќе имате пристап до забавни и интересни текстови и дијалози за читање кои истовремено и се преведени на македонски јазик со цел да можете да научите што поголем број на зборови.

Освен тоа, делот од нашиот едукативен сајт посветен за учење на англискиот јазик преку интернет содржи и интернет тестови и вежби што ќе го прикажат вашето познавање во бодови.

Во рамки на нашиот материјал ви стојат на располагање и три посебни аплицакции, EASY ENGLISH, Sentence Creator и Text Reader се со цел вие полесно да можете да научите или да го усовршите вашиот англиски.

Материјалот е соодветен и за почетници и за лица со понапредни познавања (Basic English A1-A2 + Independent User B1-B2 + Proficent User C1-C2)
 
Број на лекции:+80  
Лекциите може да ги следат: почетници


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани