Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Поништување-враќање на средства!

Поништување!

Почетна | Поништување-враќање на средства!
Секое лице кое започнало постапка на регистрација на корисничко име и лозинка со цел да добие пристап до едукативните матријали на нашиот ВЕБСАЈТ и притоа уплатило средства преку интернет (PAYPALL, MONEYBOOKERS) или директно преку банка (НЛБ) има право да побара да ја поништи регистрацијата и да му се вратат претходно уплатените средства само во случај:


1. Важи за уплата преку интернет - Лицето да ја нема активирано регистрацијата преку неговиот емајл (Активациски емајл се испраќа во случај лицето да уплатило средства преку интернет (PAYPALL, MONEYBOOKERS).

2. Важи за уплата преку банка - На лицето да не му е активирана регистрацијата од страна на лицата задолжени за одржување на ВЕБСАЈТОТ. (Обично регистрацијата се активира во рок од 24-48 часа по уплаќањето на средствата во банка.

При секое поништување и враќање на средствата може да се одбие мал износ од вкупно уплатените средства во зависност од тоа дали уплатите подлежат на провизии од страна на банките PAYPALL - MONEYBOOKERS.


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани