Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Нешто за нашиот сајт!

Нешто за нашиот сајт!

Почетна | Нешто за нашиот сајт!
Овој сајт е едукативен сајт преку кој вие можете да научите англиски, да научите како да работите со вашиот компјутер со оперативниот систем Windows XP Professional/Windows 7 Ultimate, да станете веб дизајнер, веб програмер и администратор на MYSQL бази на податоци.

Освен тоа вие ќе имате пристап и до едукативни матријали што ќе ви овозможат да научите како да објавувате веб сајтови и страни на интернет директно преку вашиот компјутер. Тоа ќе научите да го правите со помош на лекциите за WAMP серверот на кој веќе инсталирани се Apache серверот, PHP и MYSQL.

Наместо да плаќате илјадници евра за да станете веб дизајнер, вие преку нашиот сајт со пристапен пакет од 60 евра за една година ќе имате можност да навлезете во веб програмирањето со PHP јазикот и да научите да работите со најкористената база на податоци во светот со име MYSQL. Покрај тоа ќе видите како можете да правите банери (интернет реклами) со помош на софтверот Flash Macromedia, како преку истиот да креирате веб сајт и многу друго.

Во делот наменет за англиски преку интернет вие ќе можете да започнете да го учите англискиот јазик интерактивно преку вежби и текстови, а на располагање ќа ви биде достапна и граматика по англиски со аудио изговор.

За вие да можете да ги следите лекциите ќе ви биде потребен компјутер и интернет конекција за да имате пристап до истите.
 

Врати се во почетна!

Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани