Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


HTML - веб дизајн!

Донирај

Почетна | Донирај
Имајќи ја предвид за жал прилично тешката социо-економска положба на поголемиот број на наши сограѓани,www.educijrase.com ќе се обиде да овозможи на сите посетители и корисници на нашиот веб сајт целосно бесплатен пристап до едукативните материјали преку донации.

Секој што е во можност може да донира, физички лица и правни лица, а за правните лица во делот на спонзори, доколку посакаат, преку поставување на нивно лого, јавноста ќе биде информирана дека и тие се дел од донаторите.

Во меѓувреме, додека да се собере соодветен износ преку кампањата со донации, www.educirajse.com ќе ги намали неколку-кратно пристапните цени до едукативниот материјал, и тоа од 50 ЕВРА на 20 ЕВРА (за цела година) и 10 ЕВРА (за пола година).

Сепак, за жал и овие цени иако ниски ќе претставуваат препрека за многу наши сограѓани да донијат пристап до нашите образовни материјали од областа на англискиот јазик, веб дизајнот, веб програмирањето и работата со графички програми.

Со цел да овозможиме непречен пристап до секој што е заинтересиран за подобрување на своите познавања, Ве повикуваме кој е во можност да донира соодветен износ.

Донациите можете да ги направите преку нашата форма за плаќање online што е поддржана од Paypal или по банкарски пат по претходен договор.

Сума EUR
И-мејл
Име и презиме

Доколку сакате да уплатите средства исто така online, со виза картица, но не со PayPal, Ве молиме да ни испратите порака со цел да ни укажете да Ви испратиме линк на вашиот и-мејл со кој тоа ќе можете да го сторите преку веб сајтот на Payonner.
 
Број на лекции: 17   
Лекциите може да ги следат: почетници


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани