Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Windows XP Professional оперативен систем!

Windows XP Professional!

Почетна | Windows XP Professional
Windows XP Professional претставува оперативен систем изработен од компанијата Microsoft. Без таков оперативен систем вашиот компјутер нема да може да функционира. Овој оперативен систем е најмногу користен во денешноста.

Независно од тоа дали имате потполно нов компјутер или некој што е постар вие нема да имате проблеми да го инсталирате бидејќи не ви бара многу јак процесор или меморија што не е случај со новите верзии на Windows.

Лекциите што се наменети за Windows XP Professional оперативниот систем ќе овозможат вие да научите:

1. да го инсталирате оперативниот систем
2. да го конфигурирате (да го заштитите со Firewall и анти-вирус, да направите интернет конекција, обична или преку рутер, да го ресетирате системот во случај претходно да ви се појавиле проблеми и многу друго.

Лекциите се наменети за почетници и содржат слики со кој се овозможува непречено следење на лекциите.
 
Број на лекции: +18   
Лекциите може да ги следат: почетници


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани