Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Преводи...

Преводи...

Почетна | Преводи...
Доколку имате потреба од брзи професионални преведувачки услуги по пристапна цена Вие сте на правото место.

Educirajse.com врши преводи на документи од македонски јазик на англиски и француски и обратно. Цената на преводите се движи од 200 до 600 денари од страна (една страна=1800 карактери без празно место/space), како што е прикажано во долниот ценовник.

Преводот се врши на професионален начин од секоја перспектива, било од граматичка или терминолошка, а постапката се одвива на следниот начин:
  • Ни се доставува материјалот, се утврдува за колку страници станува збор (бројот на карактери може да се види во Review-Word Count во Ворд) и Ви кажуваме однапред колку ќе Ве чини услугата.
  • Пред да се започне со преводот се врши уплата на 20%-30% од договорената цена за преводот со цел да се гарантира дека клиентот нема да се откаже од договорот за превод иако преводот е во фаза на изработка.
  • Откако ќе се изработи преводот клиентот се известува за истото при што се договара начинот на достава на преводот (преку и-мејл/пошта/како линк што содржи фајл за спуштање/лично на рака) откако останатите средства за услугата (70%-80% од договорената сума) ќе се исплатат.

ЦЕНОВНИК

Студенти (мин 5 страници)200 ден страна /1800 карактери
Физички лица300 ден страна /1800 карактери
Правни лица450 ден страна /1800 карактери
Меѓународни организации600 ден страна /1800 карактери
Судски превод со печат350 ден страна (извод, диплома,в.дозвола и тн.)

Преводите ги вршат стручни лица со универзитетска диплома за судски преведувач, а корисници на преведувачките услуги се и организации како што се Европската Унија, ОБСЕ и други, но се разбира по цени различни од овие во оваа понуда. За студентите важи поевтина тарифа, од 200 денари од страна, под услов материјалот за превод да не биде помалку од 5 страни.

За информации можете да ни пишете директно од нашиот веб сајт, а доколку сакате да ни испратите фајл за превод тогаш тоа можете да го сторите од оваа и-мејл адреса: ahristovski82@gmail.com

ПЛАТИ ЗА ПРЕВОД СО VISA КРЕДИТНА КАРТИЧКА!


Сума EUR
И-мејл
Име и презиме

Доколку сакате да уплатите средства исто така online, со виза картица, но не со PayPal, Ве молиме да ни испратите порака со цел да ни укажете да Ви испратиме линк на вашиот и-мејл со кој тоа ќе можете да го сторите преку веб сајтот на Payonner.
 


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани