Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Политика на приватност

Политика на приватност!

Почетна | Политика на приватност
Со оваа политика на приватност се утврдуваат начините на употреба и заштита на вашите податоци што ги оставате на нашиот сајт. Сајтот www.educirajse.com / www.teaching-stuff.co.cc се обврзува да обезбеди дека вашата приватност е заштитена. Ако побараме да обезбедите одредени податоци со цел да се идентификувате при користењето на овој веб сајт тогаш истовремено ве осигуруваме дека истите ќе се користат исклучиво за таа намена.

Нашиот сајт може одвреме навреме да врши промена на политиката на приватност. Вие, корисниците, треба одвреме навреме да ја посетувате оваа страна за да се осигурате дека сте задоволни со евентуалните измени на политиката на приватност.

Какви податоци собираме од корисниците на нашиот сајт.

На нашиот сајт може да се побараат следните податоци:

1. Име
2. Презиме
3. Email
4. Лозинка
5. Email на ваш пријател

Што правиме со информациите што ги собираме

Информациите што ги собираме ги користиме за ваша идентификација при пристапување до нашите едукативни материјали. Освен тоа, во некои случаи и доколку вие сте расположени за тоа, оставаме можност на вас да ни дадете емајл на ваш пријател со цел да го информираме за нашиот сајт. Вашите податоци не ги продаваме или даваме на трети лица. Истите контакт податоци може одвреме навреме да ги искористиме за да стапиме во контакт со вас со цел да ве информираме за работи поврзани со функционирањето на нашиот сајт.

Употреба на coockies

Cookies претставуваат мали фајлови што се сместуваат на хард дискот на вашиот компјутер. Ние преку истите може во одредени околности, да вршиме следење на вашите активности како што се кликнување на одредени линкови, запомнување дали сте логирани или не сте логирани и тн, се со цел да ви пружиме непречен и поорганизиран пристап на нашиот веб сајт, и притоа на ниту еден начин да не ви ја загрозиме вашата приватност.Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани