Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Веб сајт - Crusader апликација

Crusader апликација

Почетна | Crusader апликација
Со нашата Crusader апликација сега секој може да има свој професионален и сигурен веб сајт, а притоа самиот да си креира содржина онолку колку што сака, да прикачува или брише слики и да постира youtube видеа директно на својот сајт.

Crusader апликацијата е php апликација која откога ќе се купи треба да се хостира преку некој хостинг провајдер како што е 000webhost (бесплатно) или goddady.com (12 евра годишно со домен име вклучено).

Корисникот со нашата CRUSADER апликацијата може да креира содржини откако ќе се најави во истиот со свое корисничко име и лозинка, а притоа освен креирање содржини тој ќе има пристап и до својот профил каде што ќе може да го ажурира системот со своите детали, ќе може да врши промени во содржината на својот сајт и сликите и тн.

Апликацијата овозможува на facebook корисниците да ставаат лајкови, да ги споделуваат постовите или пак да ставаат коментари.

Со поновата CRUSADER апликација корисникот може да врши и промена на позадината на својот веб сајт, да прикачува фајлови што потоа ќе можат да се преземаат, а може да креира и содржина на втор јазик-англиски.

Со CRUSADER веб апликацијата се креира динамичен веб сајт, односно целата содржина што ќе ја креирате ќе биде зачувана во mysql база на податоци. Се разбира, ние од educirajse.com сме секогаш подготвени да дадеме подршка на корисниците во делот на инсталацијата на CRUSADER апликацијата, независно дали со совети или со директна инсталација и се разбира бесплатно. Инаку, инсталацијата е едноставна, потребно ќе биде да се префрлат веб фајловите на веб сервер, да се впишат mysql деталите во еден од фајловите на апликацијата и да се влезе во phpMyAdmin и да се направи IMPORT (внесување) на еден фајл со цел да се креираат потребните табели за системот да функционира. Купи ја CRUSADER апликацијата
 


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани