Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Дигитален сертификат

Дигитален сертификат

Почетна | Дигитален сертификат
Корисниците на едукативниот сервис educirajse.com можат во секое време да генерираат онлајн дигитален сертифкат со кој ќе докажат дека биле вклучени во едукативната програма на educirajse.com .

Сертификатот содржи информација за идентитетот на корисникот, за едукативните теми што веб сајтот educirajse.com ги содржи и на крајот корисникот има можност да избере дали сака неговиот дигитален сертификат да ги содржи оценките евентуално добиени преку онлајн тестирањето за секоја тема одделно (веб дизајн, веб програмирање и англиски јазик.)

Валидноста на сертификатот може да се провери преку интернет во секое време и многу лесно со пристапување до одредена URL адреса , а притоа истиот може да биде прикажан на англиски или македонски јазик.
 


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани