Language:
Најави се [log in] | Регистрирај се [sign up]  


Електронска корпичка

Електронска корпичка

Почетна | Електронска корпичка
Креирањето на електронска продавница претставува совршен начин да ги продлабочите вашите вештини во веб програмирањето.

Корисниците на едукативниот сервис на educirajse.com можат директно да се запознат со начинот на функционирање на една електронска продавница, односно како таа се креира преку лекцијата за креирање електронска корпичка (e-cart).

Со лекцијата за електронска корпичка корисниците ќе научат како да приложат производи со цени и дугме за ставање во корпичка, како да креираат електронска корпичка која ќе ги прифаќа производите, количината и цената, како да овозможат да се бришат одредени производи или сите производи од електронската корпичка и како на крајот сумата од електронската корпичка да се наплати преку платежен систем што во овој случај тоа е paypal.

Лекцијата е лесна и едноставна, но искуството и знаењето што може да се стекне од неа е од огромно значење. Кликни тука да се префрлиш кај лекцијата за е-корпичка/продавница

 
Број на лекции: +38   
Лекциите може да ги следат: почетници


Лекции што ние ви ги препорачуваме:
Windows XP Professional

Започни и ти самиот да го инсталираш Windows XP pro оперативниот систем на твојот компјутер и научи како истиот да го конфигурираш и осигураш. Лекциите се со слики што овозможува нивно непречено следење.

Интернет англиски

Учи англиски преку интернет од било каде, било кога и колку сакаш. Немаш потреба од досадни професори, кога сакаш правиш пауза кога сакаш учиш.


Почетна | Контакт | За сајтов | Спонзори | Политика на приватност | Поништување на регистрација 
Copyright © www.educirajse.com - 2012
Сите права се задржани